Odgajivačnica patuljastih pinčeva

Pozdrav, mi smo Zoran i Snežana Grujić.
Živimo u Zemunu – Srbija. Želeli bi ukratko da Vam ispričamo nešto o nama i našoj odgajivačnici. 

Veliki smo ljubitelji životinja, a posebno pasa kojima smo se i posvetili u svakom smislu. U detinjstvu smo imali američke stafordske terijere i nemačke ovčare.
Naša odgajivačnica se bavi patuljastim pinčevima. Prvi pas u nasoj odgajivačnici je ženka patuljastog pinča Hope iz odgajivačnice von Furdini. Kasnije smo uvezli nekoliko pasa iz poznatih svetskih odgajivačnica radi unapređenja kvaliteta. Imamo jasan cilj iako smo mlada odgajivačnica.

Na prvom mestu nam je kvalitet i zdravlje pasa. Trudimo se da naši psi imaju najbolje uslove i najbolju ishranu. Strogo vodimo računa da štenci iz nase odgajivačnice odu u najbolje ruke i da budući vlasnici budu maksimalno zadovoljni.  Svi naši psi su izuzetne krvne linije, uredno vakcinisani i genetski testirani.

Svako ko ima interesovanje za patuljaste pinčeve može slobodno da nas kontaktira da se informise o rasi i da dobije savet. Budućim vlasnicima pasa iz naše odgajivačnice smo na raspolaganju 24h dnevno za sva pitanja, savete i nedoumice. Hvala što ste izabrali baš našu odgajivačnicu.

S postovanjem, 
Zoran i Snežana